MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag

Östergötlands län

Information

MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag är en verksamhet som finns i Norrköping. I MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsjö Melin, Ulla-Britt Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Per Roland som är född 1962 och har titeln Suppleant, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisor, Johansson, Kenneth Torbjörn Olov som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag på telefon 011-123027.

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet med därtill sedvanligen hörande inköps- och försäljningsverksamhet samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

MARIA JONSJÖ FRISÖR Aktiebolag har 556398-7287 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.