Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag är ett företag som finns i Norrköping. I Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ulberstad, Lars Börje som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulberstad, Karin Marie Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva byggkonsultverksamhet, uthyrningsverksamhet avseende fast egendom samt bedriva jordbruksverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Byggkonsult Börje Ulberstad Aktiebolag har 556400-0627 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.