Glasögonmagasinet AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med optik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Glasögonmagasinet AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Glasögonmagasinet AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1990-07-08 så skapades Glasögonmagasinet AB och verksamheten är har F-skattsedel Glasögonmagasinet AB har haft det sedan 1994-01-01.

Glasögonmagasinet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556400-6707 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Glasögonmagasinet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Glasögonmagasinet AB så går det att nå dem via telefon på 040-82888 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Glasögonmagasinet AB är Sjöström, Pär-Göran som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerfält, Mats Janne Gordon som är född 1971 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .