Öbergs Murservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Öbergs Murservice Aktiebolag är ett bolag som finns i Norrköping. I Öbergs Murservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Samuelsson, Ingemar Evald som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarlund, Gudrun Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hedbäck, Johan Evald som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Öbergs Murservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Öbergs Murservice Aktiebolag på telefon 011-162600.

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten och redovisningsarbete ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öbergs Murservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Öbergs Murservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Öbergs Murservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Öbergs Murservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öbergs Murservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Öbergs Murservice Aktiebolag har 556405-5225 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.