Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Norrköping. I Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Bo Ingmar som är född 1945 och har titeln VD, Eriksson, Bo Ingmar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Pär-Åke som är född 1970 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag på telefon 011-108740.

Bolaget skall äga aktier i aktiebolag med olika inriktning dock med byggbranschen huvudsakligen konsult- och ekonomisk rådgivning kan bli följd av ovanstående verksamhet.

Idag är Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Erikssongruppen i Kimstad Aktiebolag har 556405-6322 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.