BK-INFO Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva forsknings-, utvecklings- och utbildningsverksamhet inom det informationstekniska området genom att bedriva uppdragsverksamhet och genom handel med uppfinningar, fast och lös egendom avseende patent- och licensrättigheter företrädesvis inom det informationstekniska området, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BK-INFO Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är BK-INFO Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1990-09-10 så skapades BK-INFO Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel BK-INFO Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

BK-INFO Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556405-8849 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är BK-INFO Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med BK-INFO Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 011-287750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom BK-INFO Aktiebolag är Kruse, Carl Axel Björn som är född 1944 och har titeln VD, Kruse, Carl Axel Björn som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kruse, Eva Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisor, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor.