Lefrab Lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Lefrab Lantbruk Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Lefrab Lantbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lefrab Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lefrab Lantbruk Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-10-17. Men sedan 1991-01-01 så har Lefrab Lantbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tåby Grandliden , 614 92, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lefrab Lantbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0125-44035.

Norrköping arbetar för att företag som Lefrab Lantbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lefrab Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva lantbruk samt entreprenadverksamhet inom området grävmaskiner och lantbruksmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lefrab Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fransson, Evert Sören -Fransson, Helge Lennart.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lefrab Lantbruk Aktiebolag och det är följande personer, Fransson, Evert Sören som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Helge Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Florence Ingeborg Krist. som är född 1943 och har titeln Suppleant, Fransson, Ruth Sylvia Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant.Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lefrab Lantbruk Aktiebolag är 556408-8325.