Norrköpings Verkstadstekniska AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Norrköpings Verkstadstekniska AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Norrköpings Verkstadstekniska AB är ett av dem. Statusen för Norrköpings Verkstadstekniska AB är att Bolaget är aktivt.

Norrköpings Verkstadstekniska AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-26. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norrköpings Verkstadstekniska AB ska trivas.

Norrköpings Verkstadstekniska AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rörelse omfattande tillverkning och försäljning inom verkstadsmekaniska sektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norrköpings Verkstadstekniska AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Norrköpings Verkstadstekniska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Norrköpings Verkstadstekniska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-197790.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Landegren, Claes-Göran Torgny -Pettersson, Leif Tage.

De som är på något sätt har med Norrköpings Verkstadstekniska AB är Landegren, Claes-Göran Torgny som är född 1952 och har titeln VD, Landegren, Claes-Göran Torgny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Leif Tage som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Landegren, Yvonne Ann-Christin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Pettersson, Eva Ann-Kristin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln RevisorLindman, Eva Kristina Maria som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Norrköpings Verkstadstekniska AB har 556409-2236 som sitt organisationsnummer.