HSB Boende-och Omsorgsservice i Östra ÖstergötlandAktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva skötsel, service och underhåll av fastig- heter, utföra servicetjänster inom boende och omsorgsområdet samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HSB Boende-och Omsorgsservice i Östra ÖstergötlandAktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är HSB Boende-och Omsorgsservice i Östra ÖstergötlandAktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1991-04-12 så skapades HSB Boende-och Omsorgsservice i Östra ÖstergötlandAktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel HSB Boende-och Omsorgsservice i Östra ÖstergötlandAktiebolag har haft det sedan 2001-01-29.

HSB Boende-och Omsorgsservice i Östra ÖstergötlandAktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-29

556418-5881 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är HSB Boende-och Omsorgsservice i Östra ÖstergötlandAktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med HSB Boende-och Omsorgsservice i Östra ÖstergötlandAktiebolag så går det att nå dem via telefon på 011-215100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Jonsson, Lill Ragnhild Magdalena Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom HSB Boende-och Omsorgsservice i Östra ÖstergötlandAktiebolag är Adamsson, Bertil Rune som är född 1947 och har titeln VD, Adamsson, Bertil Rune som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jan Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wessman Thyrsson, Ingrid Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedvall, Carl Bo Anders som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jonsson, Lill Ragnhild Magdalena som är född 1948 och har titeln SuppleantLundström, Jan Arne Tommy som är född 1952 och har titeln Revisor, Andersson, Per-Olof som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.