Handelskompaniet i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter Handelskompaniet i Norrköping Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Handelskompaniet i Norrköping Aktiebolag i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Handelskompaniet i Norrköping Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1991-03-04 så har Handelskompaniet i Norrköping Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Handelskompaniet i Norrköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Handelskompaniet i Norrköping Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Askebyg. 13, 603 55, Norrköping. Vi ni istället prata med Handelskompaniet i Norrköping Aktiebolag så kan ni göra det på 070-8238299.

Bolaget skall bedriva handel, uppförande och förmedling av fastigheter, försäljning och förvaltning av värdepapper, utföra konsultation, försäljning och installation av ventilation, utföra reparation ombyggnad, målningsarbeten samt elinstallationer inom byggbranchen, städnings- och saneringsarbeten samt bedriva import-, export och förmedling av textil-, elektronik-, kemiskt tekniskt-, konfektion-, kuriosa- och presentartiklar, samt bedriva import- export, handel och uthyrning av Paintballs, Paintballmarkörer och tillbehör, samt bedriva spelverksamhet i form av utställning av BlackJack, Roulett och spelautomater ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Baric, Rolf som är född 1965 och har titeln VD, Baric, Rolf som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Bilgehan Mauritz som är född 1976 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Handelskompaniet i Norrköping Aktiebolag har 556421-6728 som sitt organisationsnummer.