Fastighetsbygg i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556424-5818 är organisationsnummer för verksamheten Fastighetsbygg i Norrköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsbygg i Norrköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Fastighetsbygg i Norrköping Aktiebolag finns i.

Fastighetsbygg i Norrköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-05-08 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsbygg i Norrköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fastighetsbygg i Norrköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsbygg i Norrköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsbygg i Norrköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7952192 eller genom brev på följande adress:
Strandv. 212, 618 35, Kolmården

Bolaget skall förvalta fastigheter, bedriva byggnadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsbygg i Norrköping Aktiebolag och det är Liljedahl, Uno Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedahl, Karin Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,