Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1991-07-04. Men sedan 1991-01-01 så har Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnbrog. 1, 602 24, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-180220.

Norrköping arbetar för att företag som Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva konsultverksamhet främst inom miljöskyddsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Bengt Anders Kenneth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Igelström, Margita S A-S som är född 1950 och har titeln Suppleant, Karlsson, Nils Gunnar Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Miljöinvest i Norrköping Aktiebolag är 556428-7968.