Brånnestad Gård Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Brånnestad Gård Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Brånnestad Gård Aktiebolag finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Brånnestad Gård Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Brånnestad Gård Aktiebolag har haft sedan 2002-02-25. Brånnestad Gård Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Brånnestad Gård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Å Brånnestad Lillgård, 610 30, Vikbolandet men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0125-41080.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Brånnestad Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Brånnestad Gård Aktiebolag har idag 556431-2220 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Brånnestad Gård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva företagsekonomisk konsultation och jordbruk, ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

I Brånnestad Gård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Börje Hugo som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Camilla Marianne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .