Rör- och Energiinstallationer Frank Lindström Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Rör- och Energiinstallationer Frank Lindström Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Rör- och Energiinstallationer Frank Lindström Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Rör- och Energiinstallationer Frank Lindström Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556435-5682.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 011-133349 alternativt besöka eller skicka post till Rör- och Energiinstallationer Frank Lindström Aktiebolag på följande adress Plankg. 26, 602 19, Norrköping.

Rör- och Energiinstallationer Frank Lindström Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Rör- och Energiinstallationer Frank Lindström Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lindström, Elisabeth Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadrörelse inom VVS-området, installation och service av kylanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.