H P Johannesson Trading Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och H P Johannesson Trading Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och H P Johannesson Trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för H P Johannesson Trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

H P Johannesson Trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-16. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som H P Johannesson Trading Aktiebolag ska trivas.

H P Johannesson Trading Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med trädgårdsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H P Johannesson Trading Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är H P Johannesson Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med H P Johannesson Trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-432698.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bengt Göran Georg -Johannesson, Hans Erik Hjalmar.

De som är på något sätt har med H P Johannesson Trading Aktiebolag är Johannesson, Hans Erik Hjalmar som är född 1950 och har titeln VD, Johannesson, Hans Erik Hjalmar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Göran Georg som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lennart Olof som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Östling, Pernilla Christina som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

H P Johannesson Trading Aktiebolag har 556439-4756 som sitt organisationsnummer.