Gibelia Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556440-1122 är organisationsnummer för bolaget Gibelia Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gibelia Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Gibelia Aktiebolag finns i.

Gibelia Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-01-31 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gibelia Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Gibelia Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gibelia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gibelia Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-343650 eller genom brev på följande adress:
Albrektsv. 79, 603 50, Norrköping

Bolaget skall bedriva bilvårdsanläggning, konsult- och förmedlingsverksamhet inom fastighetsförvaltning, uthyrning av inventarier, handel med aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gibelia Aktiebolag och det är Wiering, Karl Teddy som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiering, Jan Albert som är född 1950 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor,