Sterilservice i Sverige Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Sterilservice i Sverige Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Sterilservice i Sverige Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sterilservice i Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sterilservice i Sverige Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1992-01-07. Men sedan 1992-01-01 så har Sterilservice i Sverige Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Linköpingsv. 12, 602 36, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sterilservice i Sverige Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-105240.

Norrköping arbetar för att företag som Sterilservice i Sverige Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sterilservice i Sverige Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall utföra service av steril- och desinfektions- utrustningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sterilservice i Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sterilservice i Sverige Aktiebolag och det är följande personer, Rosengren, Kjell Åke Lennart som är född 1942 och har titeln VD, Rosengren, Kjell Åke Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Vanja Lilian Irene som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hellmark, Mats Bengt David som är född 1958 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Östergötland Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sterilservice i Sverige Aktiebolag är 556440-9703.