Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-02-06. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag ska trivas.

Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva täckdiksgrävning och andra schaktarbeten, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0125-41063.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag är Fyhr, Lars Gunnar Kenneth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Fyhr, Håkan Nils Vilhelm som är född 1980 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Fyhrs Täckdiksgrävning Aktiebolag har 556442-7507 som sitt organisationsnummer.