Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag är en verksamhet som finns i Norrköping. I Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thor, Niklas Olov som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thor, Per Johan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lyngenberg, Anders Kristian som är född 1974 och har titeln Revisor, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag på telefon 011-105055.

Bolaget skall bedriva verkstadsrörelse med personbilar, uthyrningsverksamhet med personbilar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Thor, Niklas Olov -Thor, Per Johan

Bröderna Thor's Bil & Rekond Aktiebolag har 556447-0424 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.