Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-25. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag ska trivas.

Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder, bijouterier, prydnads- och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-128590.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag är Devgun, Meenu som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Devgun, George som är född 1942 och har titeln Suppleant, Carlström, Björn Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, KREREV som är född och har titeln Revisor, .

Willys Collection SIDARTHA Aktiebolag har 556453-5580 som sitt organisationsnummer.