L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag är ett av dem. Statusen för L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-10-02. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom bensinbranchen, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-57566.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag är Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Grull, Marianne Elisabeth som är född 1966 och har titeln Revisor, Andersson, Per-Olof som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

L.K.E. Ericsson Stations Aktiebolag har 556454-5852 som sitt organisationsnummer.