Miraclean i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva städverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Miraclean i Norrköping AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Miraclean i Norrköping AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1993-07-30 så skapades Miraclean i Norrköping AB och bolaget är har F-skattsedel Miraclean i Norrköping AB har haft det sedan 1995-01-01.

Miraclean i Norrköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556469-2977 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrköping.

Just nu är Miraclean i Norrköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Miraclean i Norrköping AB så går det att nå dem via telefon på 011-100180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Miraclean i Norrköping AB är Skoglund, Jan Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .