K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag är ett av dem. Statusen för K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-10-27. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag ska trivas.

K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri samt därmed förenlig verksamhet ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-161479.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas av -Nederman, Anita Margareta.

De som är på något sätt har med K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag är Nederman, Anita Margareta som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Malmström, Mikael Per Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydberg, Lars Patrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmström, Rickard Lars Börje som är född 1977 och har titeln Suppleant, Rydberg, Jonas Lennart som är född 1985 och har titeln Suppleant, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln RevisorLindman, Eva Kristina Maria som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr Aktiebolag har 556475-2557 som sitt organisationsnummer.