Allglas i Östergötland Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Allglas i Östergötland Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Allglas i Östergötland Aktiebolag finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Allglas i Östergötland Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Allglas i Östergötland Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Allglas i Östergötland Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Allglas i Östergötland Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Risängsg. 15, 602 28, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-100600.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Allglas i Östergötland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Allglas i Östergötland Aktiebolag har idag 556476-6888 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Hertzman, Arne Håkan -Hertzman, Ulla Inga-Lill Maria är den som för stunden ansvarar för Allglas i Östergötland Aktiebolag

Bolaget skall bedriva glasmästeri, fordonsglas, balkonginglasning samt därmed förenlig verksamhet.

I Allglas i Östergötland Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hertzman, Arne Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hertzman, Ulla Inga-Lill Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .