Ekulf Holding Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Ekulf Holding Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Ekulf Holding Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ekulf Holding Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-02-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekulf Holding Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-144030.

Norrköping arbetar för att verksamheter som Ekulf Holding Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekulf Holding Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekulf Holding Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brönner, Niclas Lorens -Jonsson, Eva Helena -Sigurdsson, Ann Katrin Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekulf Holding Aktiebolag och det är följande personer, Brönner, Niclas Lorens som är född 1969 och har titeln VD, Brönner, Niclas Lorens som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Eva Helena som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigurdsson, Ann Katrin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Jan Arne Tommy som är född 1952 och har titeln Revisor, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ekulf Holding Aktiebolag är 556482-5536.