Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen)

Östergötlands län

Information

Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen) är en verksamhet som finns i Norrköping. I Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindahl, Inge Erland som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Björn Inge Knut som är född 1966 och har titeln Suppleant, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln Revisor, Lindman, Eva Kristina Maria som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen) på telefon 011-168694.

Bolaget skall bedriva försäljning av konditorivaror och bedriva serveringsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen) av bolagstypen Aktiebolag.

Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen) är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lindahls Bageri i City Aktiebolag (Konditori Spiralen) har 556483-6152 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.