Edelbergs Fastighetsbyrå Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Edelbergs Fastighetsbyrå Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Edelbergs Fastighetsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Edelbergs Fastighetsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556499-4332.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 011-54460 alternativt besöka eller skicka post till Edelbergs Fastighetsbyrå Aktiebolag på följande adress Åby Gård, 610 21, Norsholm.

Edelbergs Fastighetsbyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Edelbergs Fastighetsbyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Edelberg, Catharina Ingrid Maud som är född 1948 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling och jordbruksverksamhet samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.