Divine Livs AB (Ica Supermarket)

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Divine Livs AB (Ica Supermarket). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Divine Livs AB (Ica Supermarket) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Divine Livs AB (Ica Supermarket) är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556507-9992.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 011-57753 alternativt besöka eller skicka post till Divine Livs AB (Ica Supermarket) på följande adress Skogängsv. 13, 617 32, Skärblacka.

Divine Livs AB (Ica Supermarket) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Divine Livs AB (Ica Supermarket) så sitter följande personer i styrelsen: , Holm, Karl Axel Arne som är född 1929 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror samt eventverksamhet med huvudsaklig inriktning på segling och anna därmed förenlig verksamhet.