Svanresor Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Svanresor Aktiebolag är ett bolag som finns i Norrköping. I Svanresor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kirvesniemi, Vesa Arto Kalevi som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Petterson, Kjell Rutger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Loftås, Ruth Aagot som är född 1949 och har titeln Suppleant, Pakanen, Raija Anneli som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Klint Andersson, Ingrid Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, Östling, Pernilla Christina som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantKlint Andersson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svanresor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svanresor Aktiebolag på telefon 011-180106.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svanresor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svanresor Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svanresor Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Svanresor Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svanresor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svanresor Aktiebolag har 556520-2263 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.