LiHå-produkter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall försälja lyft- och surrningsredskap, byggmaterial och VVS-artiklar samt förbrukningsmaterial till industrin, konsult- och utbildningstjänster inom ovanstående områden, utföra trädgårds- och fastighetsskötsel, äga och förvalta fastigheter, värdepappershandel och därmed förenlig verksmahet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LiHå-produkter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är LiHå-produkter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1995-07-26 så skapades LiHå-produkter Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel LiHå-produkter Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

LiHå-produkter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556523-7731 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är LiHå-produkter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med LiHå-produkter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 011-164949 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom LiHå-produkter Aktiebolag är Håkansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Håkansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Eva Liselotte som är född 1962 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .