Djurtorps Maskinstation i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

556527-7216 är organisationsnummer för företaget Djurtorps Maskinstation i Norrköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Djurtorps Maskinstation i Norrköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Djurtorps Maskinstation i Norrköping AB finns i.

Djurtorps Maskinstation i Norrköping AB har varit registrerat sedan 1995-12-22 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Djurtorps Maskinstation i Norrköping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Djurtorps Maskinstation i Norrköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Djurtorps Maskinstation i Norrköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Djurtorps Maskinstation i Norrköping AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3552681 eller genom brev på följande adress:
Djurtorp Gård, 605 96, Norrköping

Bolaget skall bedriva jordbruksverksamhet och åkerinäring och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Djurtorps Maskinstation i Norrköping AB och det är Åman, Jim Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Åman, Vanja Louise som är född 1953 och har titeln Suppleant,