Pilinvest Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556530-8151 är organisationsnummer för bolaget Pilinvest Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pilinvest Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Pilinvest Aktiebolag finns i.

Pilinvest Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-04-04 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pilinvest Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Pilinvest Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pilinvest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Pilinvest Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0121-14647 eller genom brev på följande adress:
Ljungav. 30, 605 91, Norrköping

Bolaget skall bedriva kiosk med spel samt utföra personaltransporter med buss samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pilinvest Aktiebolag och det är Lysén, Per Wilhelm som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lysén, Ulla Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,