Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängebyv. 7, 610 24, Vikbolandet men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0125-50766.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag har idag 556540-6385 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet, dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.

I Anläggningstransporter i Norrköping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Månsson, Torbjörn Anders Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lena Elisabeth Margareta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Ola som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .