Elit Teknik i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556541-6152 är organisationsnummer för verksamheten Elit Teknik i Norrköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elit Teknik i Norrköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Elit Teknik i Norrköping Aktiebolag finns i.

Elit Teknik i Norrköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-04-24 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elit Teknik i Norrköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Elit Teknik i Norrköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elit Teknik i Norrköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Elit Teknik i Norrköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-343645 eller genom brev på följande adress:
Jonstorp Solbacken, 605 95, Norrköping

Bolaget skall bedriva installationer inom el, data, tele och larmområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elit Teknik i Norrköping Aktiebolag och det är Sigurd, John Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigurd, Monica Annette som är född 1960 och har titeln Suppleant, Karlsson, Nils Gunnar Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,