Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB

Östergötlands län

Information

Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB är ett av många verksamheter som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1997-04-21. Men sedan 1997-01-01 så har Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Importg. 48, 602 28, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6600011.

Norrköping arbetar för att verksamheter som Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva import, export och grosshandelsrörelse inom livsmedel och alkoholhaltiga drycker, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB och det är följande personer, Svärd, Thomas Allan som är född 1958 och har titeln VD, Svärd, Thomas Allan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Marinosson, Marino som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jonsson, Haraldur Reynir som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jorgensen, Jan Eivind som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Bjelkeby, Marie Anna-Carin som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Haugen-Gruppen Wine & Spirits AB är 556541-6632.