Pattes Transporter AB

Östergötlands län

Information

Pattes Transporter AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Pattes Transporter AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pattes Transporter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Pattes Transporter AB har haft sedan 1997-01-01. Pattes Transporter AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pattes Transporter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bråddg. 14, 602 22, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 011-364990.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Pattes Transporter AB Privat, ej börsnoterat.

Pattes Transporter AB har idag 556541-7275 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Pattes Transporter AB

Föremålet för bolagets verksamhet är vägtransporter av gods, uthyrning av förare, flyttning av möbler, budservice, uthyrning av fordon och därmed förenlig verksamhet.

I Pattes Transporter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Patrik Karl Erik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundell, Sven Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Camilla Erika Viktoria som är född 1981 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor.