Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB är ett av dem. Statusen för Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB är att Bolaget är inaktivt.

Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-05-07. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB inte är momsregistrerat.

Idag är Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53039150.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB är Samuelsson, Joakim Åke som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Maria Anna Kristina som är född 1983 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Affärsavslutningen 1 i Norrköping AB har 556541-8810 som sitt organisationsnummer.