Malin Baryard Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556543-8537 är organisationsnummer för företaget Malin Baryard Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malin Baryard Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Malin Baryard Aktiebolag finns i.

Malin Baryard Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-07-04 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malin Baryard Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Malin Baryard Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malin Baryard Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Malin Baryard Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Jonstorps Gård, 605 95, Norrköping

Bolaget skall bedriva tävlings- och försäljningsverksamhet med hästar samt handel med värdepapper jämte därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Malin Baryard Aktiebolag och det är Barijard Johnsson, Malin Birgitta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Barijard, Per-Olof som är född 1945 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor,