Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO)

Östergötlands län

Information

Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO) är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO) finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO) som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1997-08-19. Men sedan 1997-01-01 så har Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till SLOTTSGATAN 118, 602 20, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-131250.

Norrköping arbetar för att bolag som Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva restaurang och nattklubb ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO) och det är följande personer, Ergül, Besim som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ergül, Daniel som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Dilsiz, Toni som är född 1986 och har titeln Suppleant, Ergül, Jonny som är född 1986 och har titeln Suppleant, Sygut, Andreas Andrzej som är född 1954 och har titeln Revisor, Anoroc Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Restaurang Camera AB (RESTAURANG HUGO) är 556544-0780.