Sports Active Scandinavia AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med kosttillskott och energidryck samt idka med ovan nämnda förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sports Active Scandinavia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Sports Active Scandinavia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1997-08-27 så skapades Sports Active Scandinavia AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Sports Active Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556544-3057 är organisationsnummret för företaget som finns i Norrköping.

Just nu är Sports Active Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Sports Active Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 011-122544 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sports Active Scandinavia AB är Ekblad, Lennart Kenneth som är född 1961 och har titeln VD, Ekblad, Lennart Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergsten, Anette Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .