TM Kontor och Reklam AB

Östergötlands län

Information

TM Kontor och Reklam AB är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som TM Kontor och Reklam AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TM Kontor och Reklam AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

TM Kontor och Reklam AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1997-09-19. Men sedan 1997-01-01 så har TM Kontor och Reklam AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sandg. 19, 602 21, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TM Kontor och Reklam AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-100556.

Norrköping arbetar för att bolag som TM Kontor och Reklam AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TM Kontor och Reklam AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva handel med kontorsmaterial, present- artiklar samt profilkläder och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TM Kontor och Reklam AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TM Kontor och Reklam AB och det är följande personer, Lindén, Thomas Karl som är född 1961 och har titeln VD, Lindén, Thomas Karl som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarin, Tom Melker som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Pär Gunnar Rickard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Birger Kalevi som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyngenberg, Anders Kristian som är född 1974 och har titeln Revisor.Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TM Kontor och Reklam AB är 556546-2073.