Horisont Omsorg AB

Östergötlands län

Information

556548-0588 är organisationsnummer för verksamheten Horisont Omsorg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Horisont Omsorg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Horisont Omsorg AB finns i.

Horisont Omsorg AB har varit registrerat sedan 1997-11-11 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Horisont Omsorg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Horisont Omsorg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Horisont Omsorg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Horisont Omsorg AB så kan ni göra det på telefon genom 011-103915 eller genom brev på följande adress:
Urbergsg. 90, 603 56, Norrköping

Bolaget skall bedriva dagverksamhet och boende för personer med psykiskt handikapp enligt LSS, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verk samhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Horisont Omsorg AB och det är Håkansson, John Einar Gösta som är född 1960 och har titeln VD, Håkansson, John Einar Gösta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Eva Brita som är född 1952 och har titeln Suppleant, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisor, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor