Bud & LotsBolaget i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Bud & LotsBolaget i Norrköping AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Bud & LotsBolaget i Norrköping AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bud & LotsBolaget i Norrköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bud & LotsBolaget i Norrköping AB har haft sedan 1998-01-01. Bud & LotsBolaget i Norrköping AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bud & LotsBolaget i Norrköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Butängsg., 602 23, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-4000110.

Norrköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bud & LotsBolaget i Norrköping AB Privat, ej börsnoterat.

Bud & LotsBolaget i Norrköping AB har idag 556557-1758 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bud & LotsBolaget i Norrköping AB

Bolaget skall bedriva transporter och lotsverksamhet, lagerverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Bud & LotsBolaget i Norrköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mobäck, Johnny Tobias som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Jens Martin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Erik Rikard som är född 1971 och har titeln Suppleant, Feucht, Karl Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Tjärna Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .