Team Marketing i Östergötland AB

Östergötlands län

Information

556559-2721 är organisationsnummer för företaget Team Marketing i Östergötland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Team Marketing i Östergötland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Team Marketing i Östergötland AB finns i.

Team Marketing i Östergötland AB har varit registrerat sedan 1998-09-17 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Team Marketing i Östergötland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Team Marketing i Östergötland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Team Marketing i Östergötland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Team Marketing i Östergötland AB så kan ni göra det på telefon genom 011-100556 eller genom brev på följande adress:
Hospitalsg. 1 A, 602 27, Norrköping

Bolaget ska bedriva eventverksamhet och uthyra konferenslokaler med personal samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Team Marketing i Östergötland AB och det är Lindén, Thomas Karl som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Pär Gunnar Rickard som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lyngenberg, Anders Kristian som är född 1974 och har titeln Revisor, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,