Stefan Gustavsson Livs AB

Östergötlands län

Information

Stefan Gustavsson Livs AB är ett bolag som finns i Norrköping. I Stefan Gustavsson Livs AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Carl Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Monica Sofia som är född 1975 och har titeln Suppleant, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefan Gustavsson Livs AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stefan Gustavsson Livs AB på telefon 0123-51218.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stefan Gustavsson Livs AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stefan Gustavsson Livs AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stefan Gustavsson Livs AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Stefan Gustavsson Livs AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefan Gustavsson Livs AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stefan Gustavsson Livs AB har 556559-2937 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.