El-teamet i Östergötland Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556571-1115 är organisationsnummer för företaget El-teamet i Östergötland Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som El-teamet i Östergötland Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som El-teamet i Östergötland Aktiebolag finns i.

El-teamet i Östergötland Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-06-04 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för El-teamet i Östergötland Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

El-teamet i Östergötland Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för El-teamet i Östergötland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med El-teamet i Östergötland Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-180790 eller genom brev på följande adress:
Sjötullsg. 1, 602 28, Norrköping

Bolaget skall bedriva elinstallationer samt idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med El-teamet i Östergötland Aktiebolag och det är Bäckstedt, Tommy Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckstedt, Else-Britt Yvonne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Joelsson, Bernth Ingemar som är född 1939 och har titeln Revisor, Joelsson, Charlotta som är född 1964 och har titeln Revisor, Revisionshuset Planeten som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor