Kotten AB

Östergötlands län

Information

556571-1321 är organisationsnummer för företaget Kotten AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kotten AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Kotten AB finns i.

Kotten AB har varit registrerat sedan 1999-06-15 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kotten AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Kotten AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kotten AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Grahn, Stig Kennerth -Waldeck, Jan Lennart

Vill ni komma i kontakt med Kotten AB så kan ni göra det på telefon genom 0121-15865 eller genom brev på följande adress:
Lygneviksv. 24, 439 72, Fjärås

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning samt konsultationer inom området kvalitets- och miljöfrågor samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kotten AB och det är Grahn, Stig Kennerth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Waldeck, Jan Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,