Gryts Varv och Marina Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Gryts Varv och Marina Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Gryts Varv och Marina Aktiebolag finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gryts Varv och Marina Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gryts Varv och Marina Aktiebolag har haft sedan 2000-01-01. Gryts Varv och Marina Aktiebolag har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gryts Varv och Marina Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hummelvik Gryts Varv, 610 42, Gryt men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0123-12800.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gryts Varv och Marina Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gryts Varv och Marina Aktiebolag har idag 556575-4925 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ferm, Axel Göran Birger är den som för stunden ansvarar för Gryts Varv och Marina Aktiebolag

Bolaget skall bedriva varvsverksamhet, tillverka och reparera båtar, bedriva el- och anläggningsentreprenader, sjö- transporter, förvaring av båtar samt bedriva hotell- och restaurangverksamhet och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Gryts Varv och Marina Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ferm, Axel Göran Birger som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ljung, Nils Are som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åstrand, Solveig Marianne som är född 1940 och har titeln Suppleant, Westerdahl, Johan Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, Holmqvist, Kerstin Simone Elisabet som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.