SEOMBRIS Promotion AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och SEOMBRIS Promotion AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SEOMBRIS Promotion AB är ett av dem. Statusen för SEOMBRIS Promotion AB är att Bolaget är aktivt.

SEOMBRIS Promotion AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SEOMBRIS Promotion AB ska trivas.

SEOMBRIS Promotion AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-26. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av konsult- och PR-tjänster inom profilering och design av reklamprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SEOMBRIS Promotion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-26.

Idag är SEOMBRIS Promotion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med SEOMBRIS Promotion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-126718.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SEOMBRIS Promotion AB är Söderqvist, Hans Mikael som är född 1974 och har titeln VD, Söderqvist, Hans Mikael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrn, Johan Anders som är född 1972 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

SEOMBRIS Promotion AB har 556577-4808 som sitt organisationsnummer.