TKA Styr & Regler AB

Östergötlands län

Information

TKA Styr & Regler AB är ett av många verksamheter som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som TKA Styr & Regler AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

TKA Styr & Regler AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-27.

TKA Styr & Regler AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1999-11-10. Men sedan 2000-03-27 så har TKA Styr & Regler AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hagag. 13 A, 602 15, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TKA Styr & Regler AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-237770.

Norrköping arbetar för att verksamheter som TKA Styr & Regler AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TKA Styr & Regler AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning, service och entreprenader inom styr- och reglerbranschen för fastighetsautomation, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget äga och förvalta fastigheter och väredpapper, och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TKA Styr & Regler AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TKA Styr & Regler AB och det är följande personer, Andersson, Niklas Karl Gunnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Klas Sune som är född 1967 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TKA Styr & Regler AB är 556579-2412.